Psykia A/S er en spesialisert klinikk for utreding og behandling med en helhetlig tilnærming til psykiske lidelser og kroppslige plager. I denne behandlingen har psykomotorisk behandling hos psykomotorisk fysioterapeut vist seg effektiv.

Vi har nøkkelkunskap til å gi deg den hjelpen DU trenger.

________


Vi holder til i lokaler like ved IKEA på Slependen, Billingstadsletta 30, 1396 Billingatsd.

Kontakt oss på post@psykia.no  eller telefon 41 44 66 66 for nærmere informasjon og avtale om time hos psykomotorisk fysioterapeut.

Psykomotorisk fysioterapeut

Opplever du kroppslige smerter og ubehag  ?

Kort ventetid for psykomotorisk fysioterapeut

 

Psykomotorisk fysioterapeut

For å kalle seg psykomotorisk fysioterapeut må man først være utdannet fysioterapeut og deretter ta videreutdanning på høgskolenivå. En psykomotorisk fysioterapeut har som grunntanke at kropp, tanker og følelser fungerer som en enhet i kontinuerlig samspill med omgivelsene.

En psykomotorisk fysioterapeut tar utgangspunkt i kroppen ved behandling.

Før behandlingen vil starter en psykomotorisk fysioterapeut foreta en grundig kroppsundersøkelse av pasienten hvor man ser på holdning, muskulært spenningsmønster, avspenningsevne, bevegelighet og pust. En psykomotorisk fysioterapeut vil også spørre pasienten om hans/hennes sykehistorie for å få ett godt bilde av hvordan livet pasienten har levd til nå, kan ha "satt seg i kroppen".

Dette fordi en psykomotorisk fysioterapeut mener at fysiske og psykiske belastninger man har hatt gjennom livet kan sette seg i kroppen.

Vil du vite mer om psykomotorisk fysioterapi og hvordan en psykomotorisk fysioterapeut jobber KLIKK HER

Psykia AS er en spesialisert klinikk for utreding og behandling med en helhetlig tilnærming til psykiske lidelser og kroppslige plager. I denne behandlingen har psykomotorisk behandling hos psykomotorisk fysioterapeut vist seg effektiv.

Vi har nøkkelkunskap til å gi deg den hjelpen DU trenger.

________


Vi holder til i lokaler like ved IKEA på Slependen, Billingstadsletta 30, 1396 Billingatsd.

Kontakt oss på post@psykia.no eller telefon 41 44 66 66 for nærmere informasjon og avtale om time hos psykomotorisk fysioterapeut.

aaaaaaaaaaaaiii